shopping_cart 0
+371 220 955 95
  • LVkeyboard_arrow_down
+371 220 955 95
  • LVkeyboard_arrow_down
BioTec-L 25 pirolīzes malkas apkures katls ar Lambda zondi
Kods: 20293400Precizēt vai ir piegādātāja noliktavā
5097.60 EUR 6372.00 EUR
- +

BioTec-L ir tērauda centrālapkures katls (ar jaudu no 25kW līdz 45kW), kas ir izstrādāts mazā un vidējā izmēra telpu apkurināšanai. Pirolīzes princips ļauj pilnībā izmantot kurināmās malkas potenciālu. Var izmantot malku ar garumu līdz 50cm. Pie pareizi izstrādātas apkures sistēmas, ar vienu uzlādi katls strādā līdz 12 stundām.
Katla darbība tiek vadīta ar iebūvētu automātiku ar Lambda zondes palīdzību, kura analizē un vada vairākus degšanas parametrus un optimizē degšanas procesu, ļaujot katlam maksimāli palielināt lietderības koeficientu.
Katls pieļauj tā izmantošanu dažādās apkures sistēmās;
Katls ir izstrādāts attiecīgi Eiropas standartam EN303-5:2012, kas liecina par katla visaugstāko 5 klasi. katla ražošanas process ir pakļauts ISO 9001/2008 un ISO 14001/2004 ražošanas standartiem.

PRODUKTA RAKSTUROJUMS:
EKONOMISKS - Pirolītiskās sadegšanas process ļauj sasniegt vairāk nekā 85% efektivitāti, kas ir ievērojami taupīgāk salīdzinājumā ar klasiskajiem cietā kurināmā katliem.
VIENA IELĀDE DIENĀ - Vienreizējas uzlādes ilgums ir vismaz 4 stundas ar pilnu jaudu ar iespēju pagarināt darbības laiku līdz visai dienai, ja samazinās siltuma pieprasījums.
LIELA IZMĒRA MALKA - Liela izmēra kurtuve ļauj sadedzināt malku līdz pusmetra garumam.
WIFI READY - Katla automātika atbalsta katla uzraudzību un kontroli caur interneta portālu.

•5. katla klase.
•Centrālapkures katls BioTec-L ir paredzēts koka malkas kurināšanai ar mitruma saturu zem 25% (vismaz 1 gadu žāvēta koksne).
•Koka gazifikācijas princips ļauj pilnībā sadedzināt kurināmo. Tāpēc tīrīšana ir nepieciešama mazākā daudzumā (atkarīga no koksnes kvalitātes un katla slodzes).
•Dizains un konstrukcija, ieskaitot koksnes gazifikācijas principu pilnīgai sadegšanai, nodrošina augstu efektivitāti un padara katlu ļoti ekonomisku.
•Videi draudzīgs dēļ ārkārtīgi zemas kaitīgo komponentu koncentrācijas dūmgāzēs.
•Trīs lielas durvis un sadegšanas kamera ļauj iekraut katlā liela izmēra malku, kā arī ļoti vienkāršo tīrīšanu un apkopi.
•Katls ir paredzēts uzstādīšanai atvērtās vai slēgtās centrālās apkures sistēmās tikai izmantojot akumulācijas tvertni (CAS), tilpums min. 30 l / kW un trīsceļu termiskās aizsardzības vārstu 60 °C.
•Katls tiek piegādāts kopā ar iebūvēto katla vadības bloku.
•Iebūvētā katla vadība, ar krāsainu skārienjūtīgu ekrānu, pārvalda katla darbību, izmantojot Lambda zondi, temperatūras sensoru katla sadegšanas kamerā, katla sensoru, motorus primārā un sekundārā gaisa ieplūdes vadībai un mainot zemā spiediena ventilatora apgriezienus uz dūmgāzu izplūdes no katla.
•Iespējama GSM trauksmes moduļa un CM2K paplašināšanas moduļa pieslēgšana, apkures loku skaita palielināšanai līdz maks. 8, ar sajaukšanas vārstu un sūkņu vadību atkarībā no ārgaisa un/vai telpas temperatūras (papildu aprīkojums).
•Katls ir pārbaudīts un sertificēts saskaņā ar EN 303-5: 2012 un atbilst 5. klasei. Tas ir ražots saskaņā ar ISO 9001 un ISO 14001 standartiem.

BioTec-L 25 pirolīzes malkas apkures katls ar Lambda zondi
BioTec-L 25 pirolīzes malkas apkures katls ar Lambda zondi
Piegādes noteikumi:
Piegāde notiek 1-5 dienu laikā. Piegādes izmaksas no 5€. Saņemšana veikalā - bez maksas!
Maksājuma iespejas:
Preci ir iespēja apmaksāt ar maksājuma karti, pārskaitījumu, skaidrā naudā un ar karti veikalā. Piedāvājam arī līzinga iespējas.