shopping_cart 0
+371 220 955 95
  • LVkeyboard_arrow_down
+371 220 955 95
  • LVkeyboard_arrow_down
Pirts krāsns izgaismots ķipītis, 7 L, HARVIA
Kods: 1891123Precizēt vai ir piegādātāja noliktavā
231.26 EUR 256.95 EUR
- +

Harvia spainis (ķipītis) ir oriģināls un estētisks risinājums pirts telpas interjera dizainam. Spaini var izmantot tam paredzētajam mērķim: piepildīt to ar ūdeni mazgāšanai, pagatavot ārstniecības augu un ēterisko eļļu šķīdumus, ko izsmidzināt uz akmeņiem, pirms lietošanas mērcēt slotas. Spaiņa ietilpība ir septiņi litri, kas ir pilnīgi pietiekami, lai atrisinātu jebkuru no iepriekš minētajiem uzdevumiem. Vienlaikus spainis var kalpot kā gaismas avots.
Harvia spainis ir izgatavots no izturīgas plastmasas, un tā pamatni var iebūvēt plauktā. Spaiņa ir labi redzama pat vājā apgaismojumā, un tā apgaismo arī plaukta laukumu ap to. Spaili var viegli noņemt no pamatnes, lai uzpildītu ūdeni vai veiktu apkopes darbus. Apgaismojumam paredzētā strāvas padeve tiek nodrošināta tā, ka visas elektriskās ķēdes daļas ir droši aizsargātas ar ūdensnecaurlaidīgu plastmasu pret saskari ar ūdeni, kas novērš īssavienojumu iespējamību un palielina izstrādājuma lietošanas drošību. Plastmasa nezaudē savas īpašības saskarē ar ūdeni, tostarp karstu ūdeni, ir viegli tīrāma un izskatās estētiski.

Tehniskie parametri:
Tilpums: 7l;
230 V līdz transformatoram un 12 V no transformatora līdz ķipīša pamatnei.

Transformators ir ievietots sadales kārbā, kas jāuzstāda pie pirts sienas, maksimāli 300 mm no grīdas.

Pirts krāsns izgaismots ķipītis, 7 L, HARVIA
Pirts krāsns izgaismots ķipītis, 7 L, HARVIA
Piegādes noteikumi:
Piegāde notiek 1-5 dienu laikā. Piegādes izmaksas no 5€. Saņemšana veikalā - bez maksas!
Maksājuma iespejas:
Preci ir iespēja apmaksāt ar maksājuma karti, pārskaitījumu, skaidrā naudā un ar karti veikalā. Piedāvājam arī līzinga iespējas.