shopping_cart 0
+371 220 955 95
  • LVkeyboard_arrow_down
+371 220 955 95
  • LVkeyboard_arrow_down
Stacionārs ātrsildītājs ar flanci OKC 1000 NTR/BP, 1 MPa + izolācija, DRAŽICE
Kods: 13000750Precizēt vai ir piegādātāja noliktavā
3656.19 EUR 4570.24 EUR
- +

Stacionārs ātrsildītājs ar flanci OKC 1000 NTR/BP, 1 MPa + izolācija, DRAŽICE

OKC NTR/BP - stacionārs ūdenssildītājs, kas ir aprīkots ar sānu atloku un HTW temperatūras regulatoru (termostats trīsceļu vārsta vai cirkulācijas sūkņa vadībai) ar 230 V/50 Hz barošanas avotu.
Sildītāja apakšējā daļā ir atloka revīzijas lūka tvertnes iekšpuses tīrīšanai un, ja nepieciešams, TPK sērijas papildu elektriskā sildelementa uzstādīšanai.

NTR versijai ir viens siltummainis, kas novietots tvertnes apakšā, un sildīšanai izmanto vienu sildāmā ūdens avotu.

Pēc izvēles karsto ūdeni var ražot, izmantojot elektroenerģiju, dažādus atjaunojamās enerģijas centrālapkures katlus (siltumsūkņus, saules kolektorus) vai abu veidu kombināciju.

Siltummaiņa noslēgvārstiem jābūt atvērtiem, tādējādi nodrošinot sildāmā ūdens plūsmu no ūdens apkures sistēmas. Kopā ar noslēgvārstu ir ieteicams uzstādīt arī gaisa atgaisošanas vārstu uz siltummaiņa ieplūdes atveres, kas nepieciešamības gadījumā, jo īpaši apkures sezonas sākumā, tiek izmantots siltummaiņa atgaisošanai. Sildīšanas laiks, izmantojot siltummaini, ir atkarīgs no temperatūras un ūdens plūsmas ūdens sildīšanas sistēmā.

Ūdens sildītāja tvertne ir metināta no tērauda loksnes, siltummaiņi ir izgatavoti no tērauda caurules, un viss ir pilnībā pārklāts ar karstam ūdenim izturīgu emalju. Kā papildu pretkorozijas aizsardzība sildītāja augšējā daļā ir uzstādīts magnija anods, kas regulē tvertnes iekšpuses elektrisko potenciālu un tādējādi samazina rūsēšanas risku. Tvertnei ir metinātas karstā un aukstā ūdens izplūdes atveres un cirkulācijas atvērums. Zem tilpuma sildītāja sānu virsmas plastmasas vāciņa ir tīrīšanas un pārbaudes atvere ar atloku, atverē ir iespējams uzstādīt dažādas jaudas sildītāju.

Tvertne tiek testēta ar spiedienu 0,9 MPa, siltummaiņi - ar spiedienu 1,5 MPa.
Tvertne ir izolēta ar 80 mm biezu NEODUL siltumizolāciju. Ūdens sildītājs ir pārklāts ar plastmasas apvalku (rūdīts polistirols).

Tehniskie parametri:
Tilpums: 945 litri;
Svars: 260 kg;
Spriegums: 220 B;
Siltummaiņu skaits: 1;
Siltummaiņa platība: 4,5 m2;
Maksimālais spiediens: 10 bāri;
Maksimālā temperatūra: 95 ℃;
Izolācijas biezums: 80 mm.

Izmēri: 1240 × 1010 × 2050 cm.

Ražotājs: DRAŽICE.

Stacionārs ātrsildītājs ar flanci OKC 1000 NTR/BP, 1 MPa + izolācija, DRAŽICE
Stacionārs ātrsildītājs ar flanci OKC 1000 NTR/BP, 1 MPa + izolācija, DRAŽICE
Piegādes noteikumi:
Piegāde notiek 1-5 dienu laikā. Piegādes izmaksas no 5€. Saņemšana veikalā - bez maksas!
Maksājuma iespejas:
Preci ir iespēja apmaksāt ar maksājuma karti, pārskaitījumu, skaidrā naudā un ar karti veikalā. Piedāvājam arī līzinga iespējas.