shopping_cart 0
+371 220 955 95
  • LVkeyboard_arrow_down
+371 220 955 95
  • LVkeyboard_arrow_down
Elektrolux caurplūdes sildītājs, NPX 4 kW, Aquatronic digital, 2.0, 220V
Kods: 13040170Noliktāvā: 1
Pieejamība veikaloskeyboard_arrow_down
Pieejamība veikaloskeyboard_arrow_up
Veikals Saldus1
123.82 EUR 151.00 EUR
- +

Caurplūdes sildītājs Elektrolux NPX 4 kW ir kompakta un uzticama ierīce ar elektronisku vadību un displeju, kas nodrošina precīzu ūdens temperatūras kontroli. Jaudīgais spirālveida sildītāja elements, kas ir aizsargāts pret kaļķakmens veidošanos ar inovatīvo Pullsteam vibrācijas tehnoloģiju, ātri uzsilst.
Pateicoties kompaktajam un elegantajam dizainam, šis ūdens sildītājs viegli un harmoniski iederēsies pat vismazākajās telpās un kļūs par interjera rotājumu. Šī modeļa galvenā iezīme ir tā, ka displejs ir paslēpts zem vadības paneļa plastmasas un kļūst redzams tikai tad, kad ir iestatīta temperatūra un uzsildīts ūdens.
Apkure automātiski ieslēdzas, kad ir ūdens, un tiek izslēgta, kad ūdens nav pieejams. NPX 4 Aquatronic Digital ūdens sildītāji izmanto elektronisko vadības sistēmu, kas nodrošina iespēju regulēt ūdens temperatūru līdz 1°C. Ierīce ir aprīkota ar sensoru, kas uzrauga ūdens plūsmu sildītājā. Turklāt īpašs termostats nodrošina aizsardzību pret pārkaršanu, izslēdzot sildītāju, kad ūdens temperatūra pārsniedz 70°C.
Papildu komfortu nodrošina iespēja pieslēgties vairākām ūdens ņemšanas vietām - ierīce ir viena, un ūdens ir tur, kur tas nepieciešams.

Tehniskie parametri:
Maksimālais darba spiediens: 7 bāri;
Izejas/ieplūdes savienojums: 1/2'';
Uzstādīšanas iespēja: vertikāli;
Apkures jauda: 4,2 kW;
Sildelementa materiāls: tērauds;
Pieslēgiuma veids: augšējais.

Elektrolux caurplūdes sildītājs, NPX 4 kW, Aquatronic digital, 2.0, 220V
Elektrolux caurplūdes sildītājs, NPX 4 kW, Aquatronic digital, 2.0, 220V
Piegādes noteikumi:
Piegāde notiek 1-5 dienu laikā. Piegādes izmaksas no 5€. Saņemšana veikalā - bez maksas!
Maksājuma iespejas:
Preci ir iespēja apmaksāt ar maksājuma karti, pārskaitījumu, skaidrā naudā un ar karti veikalā. Piedāvājam arī līzinga iespējas.