shopping_cart 0
+371 220 955 95
  • LVkeyboard_arrow_down
+371 220 955 95
  • LVkeyboard_arrow_down
TECH Istabas temperatūras devējs, EU-C-8r, bezvadu (priekš L-8)
Kods: 10402025Noliktāvā: 6
Pieejamība veikaloskeyboard_arrow_down
Pieejamība veikaloskeyboard_arrow_up
Veikals Jēkabpils1
Veikals Rīga5
45.98 EUR
- +

Bezvadu telpas sensors TECH EU-C-8r ir paredzēts telpas temperatūras mērīšanai un darbojas tikai ar TECH L-8 kontrolieri.
TECH EU-C-8r sensori tiek uzstādīti atsevišķās, uzraudzītās telpās (zonās). Pēc informācijas saņemšanas no sensoriem par pašreizējo telpas temperatūru, montāžas plate TECH L-8 nosūta signālu (230 V spriegumu) uz termoelektriskajiem izpildmehānismiem, kas atrodas grīdas un/vai radiatoru apkures sadales kolektorā.
Kad tiek pielikts spriegums, termoelektriskie izpildmehānismi atveras un karstais ūdens ieplūst kontūrā(-os), tādējādi paaugstinot telpas temperatūru.
Kad telpas temperatūra sasniedz iestatīto temperatūru, TECH EU-C-8r telpas sensors tiek savienots ar TECH L-8 montāžas plāksni, kas pārtrauc 230 V sprieguma padevi, grīdas apsildes un/vai radiatoru apkures sadales kolektora vārsti tiek aizvērti un temperatūra pārtrauc paaugstināties.
Katrs telpas sensors TECH EU-C-8r ir jāreģistrē kontrolierī TECH L-8. Katrā telpā (zonā) var reģistrēt ne vairāk kā vienu sensoru.

Temperatūras devēja raksturojums:
Termostata montāžas veids: pie sienas;
Savienojuma veids: bezvadu;
Diapazons: 60м.

TECH Istabas temperatūras devējs, EU-C-8r, bezvadu (priekš L-8)
TECH Istabas temperatūras devējs, EU-C-8r, bezvadu (priekš L-8)
Piegādes noteikumi:
Piegāde notiek 1-5 dienu laikā. Piegādes izmaksas no 5€. Saņemšana veikalā - bez maksas!
Maksājuma iespejas:
Preci ir iespēja apmaksāt ar maksājuma karti, pārskaitījumu, skaidrā naudā un ar karti veikalā. Piedāvājam arī līzinga iespējas.