shopping_cart 0
+371 220 955 95
  • LVkeyboard_arrow_down
+371 220 955 95
  • LVkeyboard_arrow_down
Čuguna malkas apkures katls SIME FB-6, 30.2 KW
Kods: 20280030Precizēt vai ir piegādātāja noliktavā
1230.00 EUR
- +

SIME Solida FB ir pelēkā čuguna centrālās apkures katli, kuros kā kurināmais var tikt izmantota malka, briketes, ogles u.c., paredzēti izmantošanai apkures sistēmās ar apkures ūdens pašteci un piespiedu cirkulāciju. Ja nepieciešams, Sime Solida katlus ir iespējams pārveidot lietošanai ar šķidro kurināmo vai gāzi.

Solida cietā kurināmā katliem ir pieejami seši modeļi ar jaudu no 16,3 līdz 39,5 kW un kā jau visas SIME iekārtas, ir pakļauta pilnīgiem un stingriem laboratoriju testiem un izgatavošanas kvalitātes pārbaudei.

SIME čuguns ir kausējums, kas ilgi saglabā savas īpašības, nenolietojas un ir kļuvis par drošuma un vienkāršas uzturēšanas sinonīmu visā Eiropā.

Solida sekciju struktūra un uzbūve nodrošina lieliskus degšanas rezultātus ar samazinātu kaitīgo gāžu izmešu daudzumu apkārtējā vidē, kas ir panākts pateicoties daudzu gadu projektēšanas un čuguna siltummaiņu ražošanas pieredzei.

SIME Solida FB čuguna centrālapkures katli ir teicami cenas - kvalitātes attiecības, efektivitātes, uzticamības, kā arī vienkāršas uzturēšanas un inovatīva dizaina produkti.

Daudzās apkures sistēmu un Inovāciju izstādēs Sime Solida cietā kurināmā apkures katls ieguvis prestižas augstākās godalgas.

SIME SOLIDA FB katlu priekšrocības:
efektīva sabalansēta cietā kurināmā sadegšana;
zema gāzu emisija 2. klase;
siltuma izolācija uz neuzliesmojošas alumīnija bāzes;
epoksīdsveķu- poliestera pulvera krāsojums
lielas durvis kurināmā iekraušanai;
drošība, ilgs kalpošanas laiks;
vienkārša apkope u.c.
Augsta siltuma atdeve
Solida katlu degšanas kameras forma un izmēri ļauj panākt ļoti augstu kurināmā siltuma atdevi un nodrošina efektīvu degšanas procesu ar mazu pelnu atlikumu.

Lielisku katla izolāciju garantē atbilstoša čuguna korpusa izolācija, kas ietīts piesātinātā un blīvā vates matracī.

Vienkāršs un drošs
Sime Solida platās durvis nodrošina vienkāršu katla uzlādi un tīrīšanu. Šīs durvis ir paredzētas vienkāršai piekļuvei pie degšanas kameras un pelnu savākšanas paplātei.

Atkarībā no vēlamās temperatūras, ar speciālas ierīces- vilkmes regulātora palīdzību, tiek regulēta degšanas procesam nepieciešamā gaisa padeve.

Pievērsiet uzmanību! Sime Solida sākot ar modeli FB4 ir 2. klases apkures katli (tas ir augstākais iespējamais novērtējums klasiskā tipa čuguna katliem).

1. klase 25 000 mg/m3 (pie tādas vērtības lieluma katls stipri dūmo);
2. klase 8 000 mg/m3;
3. klase 5 000 mg/m3(ar neapbruņotu aci dūmi nav redzami) - katli ar gazifikāciju.

Čuguna malkas apkures katls SIME FB-6, 30.2 KW
Čuguna malkas apkures katls SIME FB-6, 30.2 KW
Piegādes noteikumi:
Piegāde notiek 1-5 dienu laikā. Piegādes izmaksas no 5€. Saņemšana veikalā - bez maksas!
Maksājuma iespejas:
Preci ir iespēja apmaksāt ar maksājuma karti, pārskaitījumu, skaidrā naudā un ar karti veikalā. Piedāvājam arī līzinga iespējas.